Hvad Betyder Gult Kort I Fodbold?

Pixabay, KeithJJ

Et gult kort er nok noget alle fodboldspillere har prøvet at få igennem deres spilletid. Om det så er inden- eller udenfor banen. 

Overordnet betyder et gult kort en advarsel, hvis du enten har lavet en hård tackling på en anden spiller, eller laver noget der bliver betegnet som 'farligt spil'. Der er forskellige kategorier af farligt spil, da der selvfølgelig stadigvæk er det røde kort tilbage også. 

Det røde kort er udvisning fra banen, så der er ikke noget at gøre, når du først har fået det. Der vil ikke være mere spil af fodbold for dig i dag.

Nå, tilbage til det gule kort. Dette kort kan du få op til 2 gange i én kamp. Får du det andet gule kort, bliver disse to til et rødt kort og så må igen forlade banen og se kampen på en skærm i et andet lokale.

Kortet falder dog ikke lige med det samme, du laver en tackling på en anden. Hvis det er gør det, så er det en dommer, der har lagt en hård linje fra start.

Du kan også få det røde kort med det samme, men her skal du enten have taget den sidste mand på banen, hvis modstanderholdet får en friløber og ellers lave en skade eller lignende, som ikke er acceptabel.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet dette du lige læste. Der kan du blandt andet shoppe: marguerit øreringe. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Hvor streamer man fodbold?

12:54 - 21.01.2022

Hvornår blev fodbold opfundet?

13:54 - 08.12.2021

Hvor blev fodbold opfundet?

12:01 - 24.08.2021