Hvornår Kan Børn Starte Til Fodbold?

Pixabay / bottomlayercz0

Har du en lille dreng eller pige, som gerne vil begynde at gå til fodbold og du er lidt i tvivl om, hvornår man kan starte? Så skal du læse med her og forhåbentlig blive en anelse klogere på fodboldstart.

I mange klubber kan man allerede begynde til fodbold fra man er 4 år.

Når du begynder til fodbold i en sådan tidlig alder bliver der lavet mange andre ting også end kun at spille bold eller øve sig i at sparke til en fodbold. Der bliver blandt andet brugt forholdsvis lang tid på opvarmningen, hvor de hinker, løber frem og tilbage, hopper, triller, løber baglæns og sidelæns.

Der bliver også leget mange forskellige lege som stop trolden, en form for stå leg, fang halen og mange flere.

I vores klub er der ikke mange, der starter med at gå til fodbold så tidligt. Der sker rigtig meget i et barns liv i den alder og det er derfor ikke alle børn, som kan overkomme at være nærmest en hel dag i institution for efterfølgende at skulle ud og spille fodbold. Personligt mener jeg heller ikke, at det gør den store forskel på hvor dygtig man er til fodbold, når man bliver en anelse ældre og skal ud at spille kamp mod andre klubber.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Livets træ produkter. Heraf markatet på indhold.

Hvem vandt Ballon d'Or 2021?

14:44 - 30.11.2021

Hvem er europamester i fodbold?

13:28 - 25.10.2021

Hvor mange spiller fodbold i Danmark?

14:11 - 14.09.2021

Hvornår vandt danmark EM i fodbold?

13:23 - 11.08.2021

Hvilken kanal viser fodbold?

17:11 - 29.07.2021